Ga niet eerder naar huis om de spits te vermijden

Daar is een goede reden voor

linksplakkers spits te vermijden
linksplakkers spits te vermijden

Aan het einde van deze werkdag is er winters weer op komst. Weerplaza verwacht buien met sneeuw en natte sneeuw. Als treinreiziger kun je maar beter op je werk of school een plekje vinden om te overnachten: de gemiddelde machinist zit al aan een papieren zakje te ademen en is niet meer in staat fatsoenlijk te functioneren. Nu denk jij misschien slim te zijn en ben je van plan eerder naar huis te vertrekken om de spits te vermijden. Het is zeer belangrijk dat je dat niet doet. En daar is een goede reden voor.

Het zit zo. En eigenlijk is het heel simpel. Nog heel even tijdrekken tot de meeste lezers zijn afgehaakt. Lees je dit nu nog? Oké, nu is 90 procent van de internetlezers wel weer teruggekeerd naar het kijken van kattenfilmpjes. Wij zijn op de redactie namelijk allemaal van plan om vervroegd huiswaarts te gaan. Als iedereen eerder de deur van het kantoor dichttrekt, staan we met z’n allen alsnog in de autopolonaise, maar dan twee uur eerder. Dus laten we met z’n allen dit medium misbruiken voor ons eigen gewin.

Dat doen we zo: deel dit bericht met je vrienden en collega’s. Het gros zal enkel de titel lezen, het voor waarheid aannemen (zo werken de moderne media) en tot vijf uur Facebooken in de baas zijn tijd. De rest haakt na de tweede alinea af. Dan kun jij filevrij eerder naar huis. Dan is het ons geheimpje, oké? Oh, en wel even rechts blijven rijden.

Nieuwste van TopGear

Autonieuws