Autonieuws

Toffe cabrio-concepts op VW-meeting

Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 1Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 2Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 3Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 4Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 5Toffe cabrio-concepts op VW-meeting - Foto 6
03-06-20112 reacties

Op het jaarlijkse grote GTI-feestje in Wörthersee, Oostenrijk, onthult Volkswagen traditioneel een of meerdere leuke conceptcars. Zo was er een paar jaar geleden de Golf W12, waarin Jeremy ooit nog eens probeerde te rijden. Dit jaar, bij de 30e editie van het evenement, gooit het merk er een paar dakloze heethoofdjes tegenaan.

Zo werd gisteren de R-versie van de Golf Cabrio gepresenteerd. Helblauw, kruipend laag en 270 pk sterk. Van 0 naar 100 km/u schiet dit beest in minder dan zes seconden, en je rijdt maximaal 250 km/u voordat je je afvraagt of je niet beter het dak dicht kunt doen. Hoeft het voor jou allemaal niet zo extreem, troost je dan met het feit dat er ook een rode GTI Cabrio werd onthuld. Let wel: beide auto's zijn conceptversies, dus ren nu niet meteen naar de dealer om er een te bestellen. Mochten ze toch levensvatbaar blijken (we zouden niet weten waarom niet), dan lees je het natuurlijk hier.

Absoluut niet levensvatbaar is het knappe projectje waarmee VW-dochter Skoda op de proppen kwam, genaamd Fabia RS 2000. Gebaseerd op de rallyauto van het merk, maar op dusdanig wrede wijze onthoofd dat daar weinig meer van terug te zien is. Volgens Skoda kunnen er met gemak vier man in zitten, die vervolgens kunnen genieten van 'een constante stroom frisse lucht' en het gevoel dat ze 'één zijn met de natuur'. Een prachtige manier om te zeggen dat deze RS 2000 volstrekt gestoord is. Maar mag het, auf so ein richtiger Knallparty?

2 Reacties

Remmelt
04-06-2011 23:24:35

HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!HEBBEN!

dun duzzen hier
16-07-2011 14:53:26

Ziet er heel goed uit alleen die "RS2000" nummerplaat op die Skoda doet mij aan een hele andere auto denken; beetje misplaatst naar mijn mening.

Plaats zelf een bericht

Je krijgt automatisch van ons een mailtje met daarin je reactie én een link.
Door op die link te klikken activeer je je bericht op onze site...

Bedankt voor je reactie

Klik op de link die nu naar je gemaild wordt...