Autonieuws

Röhrl in de 911 GT2 RS

26-08-20106 reacties
Of je nu wel of geen Porsche-fan bent, er bestaat geen twijfel: hun Walter Röhrl is een legende. Na een lange racecarrière met onder andere 75 WRC-rally's, waarvan hij er 14 won, is de beste man tegenwoordig de hoofd-testcoureur bij Porsche. Dat betekent dat hij zo nu en dan circuits onveilig maakt met iets heel erg snels.

In deze video heeft Röhrl een 911 GT2 RS in handen gekregen; de snelste straat-Porsche ooit. Gelukkig rijdt hij hem niet op straat, maar op het bescheiden circuitje van het LUK Driving Centre. Met een bijrijder die soms een beetje moeilijk kijkt. Al met al een indrukwekkend gezicht.

6 Reacties

Martijn
26-08-2010 10:56:38

Het ziet er niet zo bruut uit als de intro-tekst doet vermoeden....hoewel het een ubergeile auto is :D

Robin
27-08-2010 19:28:06

De intro-text probeert alles mooi te verwoorden, maar dat filmpje is indd een waste of time. Daarbij komt dat ik niet geïnteresseerd ben in Porsches, ik vind het een smakeloze auto, met een dikke motor meer niet.

Wil
28-08-2010 16:31:36

Fijn, bedankt Robin voor de mededeling.

lamborghini0707
29-08-2010 16:05:59

Idd. Wil,
Robin, je was waarschijnlijk op het verkeerde moment op de goede plaats, dwnz, dat je geen mening mag hebben... ! maar wat doe je bij een filmpje over een hele dikke porsche 911 GT2 RS als je er niet in geintresseerd bent... er zijn zat filmpjes over trabantjes en lada's ( wellicht een tip!? ) als dit soort wagens je teveel worden... succes met zinloos je tijd verdoen op het internet en veel plezier met het zoeken naar "dingen"die je wel intresseren.

wellicht tot ziens bij Lamborghini-filmpjes , of wordt dat een beetje griezelig...

Robin
29-08-2010 17:13:13

@lamborghini707
Je slaat de plank volledig mis! De reden dat ik dit filmpje ging kijken was, omdat ik gecharmeerd was door de tekst. De schrijvers weten alles namelijk heel erg mooi te verwoorden, waaronder deze intro-text. Hierdoor was ik toch even verleid om het filmpje te bewonderen, (met de gedachte) dat een porsche hoofdtest-coureur eens zou laten zien waar een porsche toe in staat zou zijn (met de hele dikke motor). Die indruk heb ik totaal niet gehad jij wel gehad dan? Jij veel plezier met je platgeslagen kevers :). En succes met zinloze opmerkingen over lada's en trabantjes, wat overigens totaal niet grappig is. "You know sometimes, when a thought pops into your head? You should kinda leave it there...and not put it out in the world." by Richard Hammond S4E09 July 25th, 2004. Seizoen 4 , waar ookal Porsche Sport versies getest zijn. Het uiterlijk is in al die jaren amper veranderd. En nu dit filmpje over een Porsche Sport Versie die getest is en er hetzelfde uitziet als in 2004 (in mijn ogen). Vind je het nu nog steeds raar dat ik Porsches in de loop der jaren een saaie smakeloze auto vind? Maargoed hopelijk binnekort nieuwe filmpjes over audi's euhh ik bedoel Lamborghini's :D.

Jordy
30-12-2010 17:26:38

jonge man doe rustig. het gaat hier om de auto man. echt wel een vette bak maar de tekst is mooier dan het filmpje.

Plaats zelf een bericht

Je krijgt automatisch van ons een mailtje met daarin je reactie én een link.
Door op die link te klikken activeer je je bericht op onze site...

Bedankt voor je reactie

Klik op de link die nu naar je gemaild wordt...