Autonieuws

Nissan Juke-R bestaat en is in Spanje

Nissan Juke-R bestaat en is in Spanje - Foto 1
25-10-20113 reacties

We hadden een tijdlang slechts een paar flauwe computertekeningen (en wat saaie knutselvideo's) om naar te staren, maar inmiddels heeft Nissan plotseling op een persevenement in het Spaanse Málaga de volledig knotsgekke Juke-R onthuld. Alsof ze wilden zeggen: 'Jullie dachten zeker dat we niet durfden? Nou, hier héb je 'm!' Een oplettende voorbijganger en/of Nissan-medewerker nam deze foto, die er op dit moment eigenhandig voor zorgt dat het internet begint te smelten.

Graag hadden we jullie nu gemeld dat het ding, voorzien van de 530-pk sterke dubbelgeblazen V6 uit de GT-R, in ongelimiteerde productie zou gaan; en dat voor een prijs van slechts 2.600 euro. Maar nee, Nissans intenties blijven onveranderd: er worden slechts twee Jukes-R gebouwd (elk met het stuur aan een andere kant) en ze zijn puur voor testdoeleinden bedoeld. Snert.

3 Reacties

Natashja
25-10-2011 18:23:44

THAT SUCKS BIGTIME!!!

kevin
25-10-2011 19:46:39

moet je dus alsnog in een gepimpte Cayenne gaan rijden om niet serieus genomen te worden, jammer hoor XD

René
26-10-2011 10:21:12

Net een speelgoedautootje, aangedreven met een spanveer en een opwindsleutel, net zoals vroeger ! Die "luchtbellen"-koplampen, bovenop de motorkap, blijven lelijk in aanzien !

Plaats zelf een bericht

Je krijgt automatisch van ons een mailtje met daarin je reactie én een link.
Door op die link te klikken activeer je je bericht op onze site...

Bedankt voor je reactie

Klik op de link die nu naar je gemaild wordt...