Autonieuws

Bentley Continental stationcar

Bentley Continental stationcar - Foto 1
08-02-20104 reacties
Natuurlijk, teasers zijn voor luie marketingmensen - en dat is haast een pleonasme (wat?) - die nog even niks te melden hebben, maar wel met een productje in het nieuws willen komen. Zo krijgen we wekelijks foto's gemaild van nieuwe knipperlichten, ruitenwissers en daklijnen. Gelukkig hebben we een DEL-knop.

Maarrrrr... als er een Bentley voorbij komt, maken we een uitzondering. Zeker als het een omgebouwde Continental GT is die ze Continental Flying Star hebben genoemd. Een break. Een stationcar. Een wagon. Hoe cool is dat! Eindelijk plek voor je labrador! 

De Continental Flying Star by Touring Leggera is gebaseerd op de GTC en je kunt 'm kopen met de standaard motor of die van de gekietelde GTC Speed-uitvoering. Dus met de 6,0-liter Volkswagen W12 van 560 of 610 pk. Dat wordt een leuk gezicht bij het optrekken: een platgedrukte hond tegen de achterruit. We zijn benieuwd wat de Partij voor de Dieren er van vindt. Of... toch niet.

Te zien en te bestellen op de komende autoshow van Genève.

4 Reacties

Nico94
08-02-2010 17:44:20

Een Benltley stationwagon? Liever niet! De coupes en cabrios zijn goed genoeg!

Leon
09-02-2010 12:59:48

Hoezo lui?
Het enige verschil tussen een station en sedan is toch de daklijn en achterkant? De rest hebben ze gewoon weg gelaten omdat we dat toch allemaal al wel kennen..

trixie
10-02-2010 09:17:03

ik zie een vleugje Lotus Elite. Natuurlijk is het beeld niet zo duidelijk, maar het concept van de lage, luxe 3 deurs stationwagen met een brede lage achterruit lijkt er best veel op. Eindelijk een beetje waardering voor die zwaar ondergewaardeerde superauto uit de jaren 70. Colin Chapman en Oliver Winterbottom waren hun tijd ver vooruit.

Thom
11-02-2010 15:23:12

kom op zeg, waar gaat dit nou heen? Ferrari had ze al, de family cars. dat was al een fout van hun.(behalve 612). nu bugatti ook al met z'n calibier, en weer bentley! waar gaat dit heen, krijgen we straks ook een gumpert 'family and safe', met 700 pk?

Plaats zelf een bericht

Je krijgt automatisch van ons een mailtje met daarin je reactie én een link.
Door op die link te klikken activeer je je bericht op onze site...

Bedankt voor je reactie

Klik op de link die nu naar je gemaild wordt...